Lähetä ilmoitus

Haluatko, että joku muu katsoo koodisi läpi ja antaa siitä palautetta? Oletko esimerkiski opiskelija, joka haluaa ammattilaisen mielipiteen työsi tasosta? Tämä palvelu on sinua varten!

Koodikatselmointi tarkoittaa yleisesti projektityössä sitä, että joku tiimikaveri katsoo läpi toisen ohjelmoijan muutokset ennen kuin ne liitetään yhteiseen koodihaaraan. Koodikatselmoinnissa katselmoija katsoo koodin muutokset läpi ja kommentoi parannusehdotukset tai selkeät bugit.

Tilatessasi tämän palvelun katson läpi haluamasi kooditiedostot ja annan niistä palautetta. Palautteen lähetän tekstimuodossa mahdollisesti kuvilla tarkentaen. Palaute saattaa sisältää konkreettisia koodiehdotuksia. Annan myös positiivista palautetta, sillä se on myös erittäin tärkeää. Lisäksi se takaa sen, että palautetta tulee aina, joten et tule maksamaan tyhjästä.

Huomioitavaa on, että jo ammattiylpeyteni puolesta minulla on vaitiolovelvollisuus kaikkeen, mitä keskusteluissa käymme läpi ja näen. En tule siis jakamaan näkemääni koodia kenellekään.

Minusta lyhyesti

Olen itse tietotekniikan diplomi-insinööri, jolla on usean vuoden työkokemus ohjelmoijana ja konsulttina. Olen full-stack kehittäjä, eli minulta luonnistuu sekä serveripuolen säädöt (backend) kuin selainpuolen visuaalisten ulkoasujen tuottaminen (frontend). Oma osaamiseni on eritoten seuraavien teknologioiden parissa:

  • C#

  • JavaScript

  • CSS

  • HTML

  • Angular

  • SQL

  • Microsoft Azure

  • Jonkin verran kokemusta seuraavista: React, Vue, Java, Python

 

Voin katselmoida muidenkin kielten koodeja. Jos tämä vaikuttaa lopputulokseen negatiivisesti, hinta on näissä tapauksessa neuvoteltavissa. Katselmoinnissa tulee kuitenkin huomata, että jokainen ohjelmoija pystyy kommentoimaan perusteellisia asioita mistä tahansa kielestä.

Hinnoittelu

Alkaen 30€. Hintaan vaikuttaa katselmoitavan koodin laajuus ja määrä. Jos katselmoitavana on muutama järkevän kokoinen tiedosto, hinta on 30€. Jos haluat katselmoinnin sadoille tiedostoille tai kokonaiselle isolle projektille, hinta tulee taatusti nousemaan. Hinta katsotaan tapauskohtaisesti, ja tulet saamaan arvion jo ennen kuin sitoudut mihinkään. Valitse kuitenkin tarjolla olevista vaihtoehdoista aineistoasi lähinnä oleva vaihtoehto.

Saatat myös pitää...

30.00 

Koodikatselmointi
(1)
14 vrk toimitus
  • 0 Myynnit
  • 931 Katselut

Aineiston koko

Hinta määräytyy katseltavan aineiston koon mukaan. Perushinta on pienehkön aineiston mukaan. Katsotaan yhdessä ennen kaupan viimeistelyä lopullinen summa.

Määrittelyt

Viimeisin päivitys: 1.10.2024
Julkaistu: 27.4.2023
Avainsanat: apu, katselmus, koodaaminen, koodaus, koodikatselmus, ohjelmointi, palaute, tietokone, tietotekniikka, tuki