Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit, Taskerissa kauppaa voivat käydä niin kuluttajat kuin yrityksetkin.
Taskeri ei pyydä ostajalta mitään ylimääräisiä kuluja. Myyjältä Taskeri ottaa 20% komission onnistuneesta, loppuun saakka saatetusta tilauksesta.
Kaikki Taskerin myyjät on vahvasti tunnistettu, joka vähentää omalta osaltaan epärehellisiä myyjiä palvelussa.
Lisäksi myyjälle tilitetään tilauksen maksu vasta kun ostaja on vahvistanut tuotteen vastaanotetuksi ja vahvistanut tuotteen vastaavat myyjän ilmoitusta. Näillä toimenpiteillä olemme pyrkineet karsimaan kaikenlaisen epärehellisen ja vilpillisen kaupankäynnin pois.
Ota ensisijaisesti yhteyttä myyjään chatin kautta, ja pyri ystävällisesti selventämään mikä tilauksessa ei vastannut odotuksiasi. Useissa tapauksissa myyjä suostuu maksutta tekemään uuden ”vedoksen” tuotteesta, mikäli ostaja ei ole täysin tyytyväinen työn jälkeen. Mikäli ette kuitenkaan myyjän kanssa pääse asiassa yhteisymmärrykseen, kumpi tahansa osapuoli voi ottaa yhteyttä Taskerin asiakaspalveluun, ja antaa asian ratkaistavaksi Taskerin ylläpidolle.
Et lähetä verokorttia meille, Tasker ei ole työnantaja, vaan kauppapaikka. Jokainen yksityishenkilö ilmoittaa itse Taskerista saamansa tulot Verohallinnon OmaVero-palveluun. Jokaisesta kauppatapahtumasta muodostuu kuitti sekä ostajalle että myyjälle.
Tasker on kauppapaikka etänä toimitettaville palveluille jotka voidaan toimittaa ostajalle digitaalisessa muodossa. Tasker ei ole kauppapaikka fyysisille työsuoritteille (hieronnat, hiustenleikkuut, siivoukset tms.) eikä postitse toimitettaville fyysisille tuotteille.
Listan kielletyistä tuotteista löydät täältä.
Ostaja maksaa taskin maksukortilla. Myyjän ei tarvitse huolehtia laskuttamisesta.
Keikan valmistuttua raha tilitetään automaattisesti myyjälle. Tilitettävästä summasta on valmiiksi vähennetty Taskerin komissio.
Lähtökohtaisesti asiakkaan kanssa kommunikointi sekä valmiin tuotteen toimitus tapahtuu Taskerin chatin kautta.
Tuotteen voi näppärästi toimittaa chatissa tekstinä, linkkinä tai liitetiedostona hieman tuotteesta riippuen.
Mikäli valmiin tuotteen koko on yli 50 mt, suosittelemme myyjää käyttämään haluamaansa pilvipalvelua (OneDrive, Dropbox, Google Drive jne.) ja jakamaan sieltä linkin ostajalle.